Senzational ! Terra Romana de la Domeniile Coroanei Segarcea.

Datorita unui respectat bloger am descoperit o aplicatie (vivino), care mi sa parut extrem de interesanta si provocatoare. Am descarcat-o pe telefon si apoi am inceput sa o utilizez.

Functioneaza simplu: faci o poza la eticheta unui vin, aplicatia il gaseste in baza de date, daca a mai fost scanat de altii inaintea ta, si apoi ii dai un rating si eventual pui o nota de degustare, etc. Daca nu a mai fost scanat, il introduci tu in baza de date …

Intr-un weekend calduros am scanat eticheta vinului cu care insoteam starea de “dolce far niente” si surpriza: Terra Romana Rose era atribuit Domeniilor Coroanei Segarcea.

vin segarcea terra romana

Perfectionist cum sunt am tot incercat sa schimb starea, apoi am cautat sa vad cine a facut aceasta atribuire gresita si l-am gasit pe Teodor care acum 3 luni a fost primul care a recenzat acest vin

vin segarcea  theodor

Sa fi fost oare din graba infantila de acumula insigne, sau din cauza neindemanarii celor care utilizeaza aplicatia ? Am cautat alte vinuri ale producatorului regal din Segarcea pe vivino si surpriza …

vinuri domeniile coroanei segarcea

 

Un adevarat macel – din 12 imagini de vinuri cate apar pe acest snapshot doar 3 sunt de fapt ale lor si acelea sunt atribuite unor alte branduri.

In rest … am mai cautat si la alti producatori, mai apare cate o greseala, dar este o greseala la mai mult de zece vinuri.

Ce sa fie oare ? Sa fie minima morala sau maxima bugizare a aplcatiei ? sau poate o reconfirmare a teoriei conform careia populatia globului este in crestere si nivelul de inteligenta general a ramas constant ?

Mai pun aici cateva snapshoturi cu branduri surprinzatoare de la D C Segarcea si nu mai fac alte comentarii … Voi in schimb puteti intra pe http://www.vivino.com si sa descoperiti cine a fost acel prim recenzor a acestor perle care asociaza in mediul virtual Panciu, Cuvee Amaurry sau Sole Recas cu Segarcea.

Enjoy !

segarcea sole recas segarcea panciu pinot noir segarcea cuvee amaury

Publicat în categoria Despre Vinuri pe de .

Despre Rares Marinescu

Toate opiniile exprimate sunt personale si reprezinta punctul meu de vedere ca si iubitor de vinuri. Nu sunt insa un iubitor/povestitor de vinuri obisnuit. Nu vorbesc despre vinuri pe care le primesc cadou, ci vorbesc despre vinuri pe care chiar le cumpar ca si consumator. Nu vorbesc despre vinuri pentru ca vreau sa le vand. E adevarat ca vand vinuri prin magazinul meu Boutique du Vin dar trebuie sa va spun ca am deschis acest magazin pentru ca imi doream ca si cumparator ca un astfel de magazin sa existe. Nu vorbesc despre producatori ca si observator extern al fenomenului. In ultimii 9 ani am fost director general al unor producatori de vin importanti. Pe unii dintre ei i-am ajutat sa iasa din zona de recunoastere regionala si sa intre in top 5 national. Nu sunt somelier. Sunt degustator ADAR. Iubesc vinul si respect vinurile bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>